dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Tatoeage stijlen

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tatoeage stijlen

Bij Inkjunx vind je gemakkelijk een heel aantal verschillende tatoeage stijlen: van interessante artikels over de verschillende soorten tattoo stijlen, tot tattoo modellen met een unieke tattoo stijl, en van artiesten met een specifiek tattoo design tot een eigen tattoo genre. Ontdek alle verschillende soorten tattoo stijlen op onze website, in ons magazine of op onze tattoo beurs.

Heb je een vraag voor ons?

Historische tatoeage stijlen

Van de duizenden verschillende soorten tattoo stijlen, zijn er veel gebaseerd op eeuwenoude historische tatoeages. Uiteraard bestaan er geen regels bij het kiezen van een tattoo stijl, design of genre, maar je kan natuurlijk altijd inspiratie opdoen. Deze tatoeage stijlen gaan al het langst mee en verliezen hun charme niet. Enkele van de bekendste historische tatoeage stijlen zijn portretten, stick-and-poke tattoos en realisme. Ontdek alle verschillende soorten tattoo stijlen in ons artikel.

Tattoo style, design of genre geweigerd?

Een tatoeage is een echt kunstwerk, dat is een miljoen verschillende soorten stijlen kan gezet worden. Zowel als klant, als artiest heb je meestal een voorkeur qua tattoo style, genre of design. Wist je dat sommige artiesten zelfs bepaalde tatoeages weigeren? Een tatoeage op je binnenlip, de naam van je partner of het werk van een andere tattoo artiest zijn maar enkele voorbeelden. Benieuwd wat daar de reden achter is? Lees het in ons uitgebreide artikel.

Disney tattoo style

Men zegt wel eens dat Disney de meest iconische films ooit maakte, en zoals dat gaat met populaire dingen, werd er ook snel een tattoo stijl ontwikkeld met de leukste Disney-personages. Wat mensen het meest aanspreekt in dit tattoo genre is waarschijnlijk dat er enorm veel mogelijkheden zijn. Nog een voordeel aan deze tattoo style: je zal nooit moeten uitleggen wat de betekenis is, want iedereen (her)kent Disney.

As in je tattoo design

Een tattoo design om een overleden persoon te gedenken bestaat al lange tijd. Dit gebeurt meestal in de vorm van een naam of portret, maar tegenwoordig bestaat er nog een derde manier. Niet zomaar een tattoo genre, want de as van de overleden persoon wordt in de inkt verwerkt. Op die manier draag je de overledene altijd mee in een originele tattoo stijl. In ons artikel lees je hoe dit juist in zijn werk gaat en welke voorwaarden er verbonden zijn aan deze tattoo style.

De verhalen van onze modellen

Ook bij onze tattoo modellen vind je enorm veel verschillende soorten tattoo stijlen. Beth, het tattoo model uit Schotland is bijvoorbeeld enorme fan de Neo-trad tattoo style. Als tattoo artiest is dit zelfs de enige stijl die ze plaatst bij haar klanten. Ook model Brooke Candy leerde tatoeëren, en testte dit eerst bij zichzelf. Ze leerde om een tattoo design te tekenen, en oefende dan op zichzelf of op haar vriend. Tot slot had ook Kate Hellenbrand, de godmother van het tatoeëren een favoriete tattoo stijl. Zij groeide uit tot een echt icoon omdat ze één van de weinige vrouwen was die toegang kreeg tot de tatoeage wereld.

Ontdek de verschillende stijlen op onze beurs

Wil je nog meer weten over alle verschillende soorten tattoo stijlen? Naast een uitgebreide website en een jaarlijks magazine, hebben we ook een beurs waar je zeer welkom bent om nieuwe tatoeage stijlen te ontdekken. Koop je tickets of registreer je als artiest en dompel je onder in de gezellige sfeer van onze tattoo conventie. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact op en we helpen we graag verder.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.