maandag, juli 22, 2024
spot_img

Tattoo modellen

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tattoo modellen

Bij Inkjunx verzamelen we het laatste nieuws over enkele bekende tattoo modellen. We gaan op zoek naar mensen die eruit springen en vertellen hun verhaal. Ben je benieuwd hoe deze mensen zijn geraakt waar ze nu staan en hoe ze in de tattoo wereld zijn gerold? Wij zoeken het voor jou uit en bundelen enkele verhalen van tattoo modellen op ons online platform.

Heb je een vraag voor ons?

Leer de bekendste tattoo modellen beter kennen

Over gewone modellen lees je in de media genoeg, maar in ons online magazine gaan we speciaal voor jou op zoek naar een tattoo model met een interessant verhaal. We geven je wat algemene achtergrondinformatie, gaan op zoek naar enkele weetjes uit hun jeugd en gaan dieper in op hun liefde voor tattoos en wat ze nu als tattoo model met hun leven doen. Onze modellen komen van overal ter wereld en hebben verschillende tatoeage stijlen. Geen enkel tattoo model heeft dus hetzelfde verhaal. Wat ze wel allemaal gemeenschappelijk hebben is hun tattoo lifestyle en hun liefde voor alles wat met tattoos te maken heeft.

Ontdek hun verhalen

Van de extreme gevallen zoals Black Alien tot de Neo-trad tatoeages van model Beth. Je vindt de verhalen van de tattoo modellen trouwens niet enkel op ons online platform. Ook in ons tattoo magazine lees je er alles over. Ben je toevallig benieuwd naar de tattoos van het Belgisch tattoo model Femke Verstraeten? Of lees je liever het levensverhaal van de Amerikaanse godmother van het tatoeëren? Je vindt het allemaal bij Inkjunx, dus schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam