maandag, juli 22, 2024
spot_img

Tattoo lifestyle

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tattoo lifestyle

Onder tattoo lifestyle verstaan we bij Inkjunx alles dat invloed heeft op je leven of je gezondheid. In deze aparte rubriek kan je terecht met al je vragen over de tattoo life, en hopelijk hebben wij het antwoord voor jou.

Heb je een vraag voor ons?

Dompel je onder in de tattoo lifestyle

Heb je je altijd afgevraagd of tattoos schadelijk zijn voor je gezondheid? Of misschien hoop je wel dat ze één of ander voordeel hebben voor je lichaam? Overweeg je wel om eens te kiezen voor een vegan tattoo, ook al is je lifestyle niet per se vegan. Of ben je benieuwd wie voor bodymodification kiest? Je ontdekt het allemaal in onze lifestyle rubriek, volledig gewijd aan tattoo art en life. Koos je net zoals enkele bekende tattoo modellen zelf ook voor de tattoo life? Vertel ons jouw verhaal en wie weet publiceren we het online of in ons tattoo tijdschrift.

Kom langs op onze expo

De perfecte plek om meer te leren over een tattoo lifestyle is onze driedaagse conventie. Met beleving en lifestyle als centrale onderwerpen ben je hier aan het juiste adres. Kom inspiratie opdoen, ontdek nieuwe artiesten en ontwerpen of leer mensen kennen die voluit voor een tattoo life kozen. Koop je tickets en laat je volledig onderdompelen in de wereld van tattoos en body art. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan en we helpen je graag verder.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam