vrijdag, september 22, 2023
spot_img

Tattoo conventie

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tattoo conventie

Of Inkjunx een tattoo conventie is zoals een andere? Helemaal niet. Onze tattoobeurs gaat namelijk volledig over lifestyle, tattoos & piercings, en de hele beleving daarrond. Inkjunx draait als tattoo convention rond innovatie en creativiteit, en is de uitgelezen kans om als standhouder het beste van jezelf te laten zien. Onze tattoo expo trekt niet enkel bezoekers aan die een tattoo willen laten zetten. Iedereen die de unieke sfeer van een tattoo convention wil opsnuiven is meer dan welkom.

Heb je een vraag voor ons?

Waarom zou je deelnemen aan onze tattoo conventie?

Inkjunx is een effectieve en efficiënte manier om de nieuwste producten en diensten in de schijnwerpers te zetten. Niet enkel tattoo/piercing artiesten en shops worden in the picture gezet op onze tattoo expo, ook trendy merken krijgen de kans om zich van hun beste kant te laten zien. Op een tattoobeurs hangt een bepaalde vibe die moeilijk te beschrijven is. Het triggert, inspireert en interesseert mensen. Dankzij onze tattoo convention krijg je extra visibiliteit én extra sales: de twee belangrijkste ingrediënten van een succesformule. De combinatie van een tattoo en lifestyle beurs is voor artiesten dus een uitstekende kans om contact te leggen met potentiële klanten. Ontdek de verschillende deelnamemogelijkheden van onze tattoo conventie.

Wat valt er te doen op onze tattoo lifestyle beurs?

Inkjunx is niet zomaar een tattoo convention. Onze tattoo expo gaat volledig over lifestyle, tattoos, piercings en de beleving daarrond. Een tattoobeurs is als bezoeker de ideale kans om in contact te komen met nieuwe tattoo artiesten, de nieuwste trends in tattoo art te ontdekken, hippe merken leren kennen, coole acts te zien, en enorm veel sfeer en gezelligheid op te snuiven. Leer nieuwe mensen kennen, ontdek nieuwe tatoeagestijlen of laat zelf een tattoo zetten op onze tattoo conventie.

Een leuk extraatje

Naast onze tattoo lifestyle beurs is er ook een apart concept ‘SelfieJunx the Roadtrip’. Dit is een Social Media Experience met spectaculaire decors die bezoekers in combinatie met onze tattoo conventie kunnen ontdekken. Je kunt er de origineelste decors gebruiken om unieke Social media content te maken.

Bezoek onze expo

We zijn dus meer dan enkel een online en een papieren magazine. Ook onze tattoo conventie is uniek. Zowel als artiest en als bezoeker is het interessant om onze tattoobeurs te bezoeken, waar lifestyle en beleving centraal staan, maar je ook de kans hebt om zelf tattoos en piercings te (laten) zetten. Als artiest kan je je gemakkelijk voor onze tattoo conventie registeren. Ook bezoekers kunnen hun tickets online kopen. Wil je graag meer tattoo-nieuws? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief of neem contact op als je nog vragen hebt.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.