maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Van doodgewoon meisje naar ‘the dragon girl’

Amber Luke is een tattoo model van 26 jaar uit Australië. Wat eerst een doodgewone vrouw leek, is nu een icoon geworden in de tattoo wereld. Met een totale uitgave van 90.000 euro is heel haar lichaam bedekt met tattoos. 

Het Australische model heeft meer dan 230.000 euro uitgegeven om haar uiterlijk te veranderen met extreme operaties waardoor ze de bijnaam ‘the dragon girl’ van haar vrienden heeft gekregen.

Het model staat nu vol met welgeteld bijna 600 tatoeages, en heeft zelfs een set speciaal gemaakte hoektanden die in haar mond passen.

Ze heeft 45.000 euro uitgegeven, waaronder blauwe inkt die in haar oogbollen werd gespoten tijdens een ondraaglijke procedure van 40 minuten, waardoor ze drie weken blind was.

De 27-jarige gaf nog eens 65.000 euro uit aan extreme lichaamsaanpassingen – waaronder een tong spleet, borstvergroting, wang- en lip fillers, puntige implantaten in haar oren en een Braziliaanse billen lift.

Hierbij heeft ze ook nog een boob-job, wang en lip-fillers en puntige implantaten in haar oren, evenals een gespleten tong.

Ondanks de vele transformaties, blijft Amber wel vertellen dat ze trots is op wie ze is en hoe ze in het leven staat. 

Amber verteld: “Ik wist niet wie ik was of wat ik wilde in het leven, maar nu heb ik het vertrouwen om eruit te zien zoals ik wil.

Ze wil ook een voorbeeld voor anderen zijn. Mensen die niet tevreden zijn over hun uiterlijk en die bang hebben om zichzelf te vertonen. “Iedereen moet hun eigen kunnen zijn” zegt Amber. 

“Ik doe niemand kwaad, ik doe wat ik wil doen en als ik daardoor ‘s morgens kan opstaan en een gelukkig mens kan zijn, dan is dat maar zo.” 

https://www.instagram.com/p/CfDJwf5JR8m/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.