maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

“Worst tattoo ever” van Messi op rug van fan gaat de wereld rond

De Argentijnen vierden op grote schaal dat hun voetbalteam de wereldkampioenschap had gewonnen, niet alleen door de straat op te gaan om te dansen, maar ook door tatoeages van hun held Lionel Messi te nemen, hoewel sommige beter geslaagd waren dan andere.

Op sociale media wordt een Argentijnse supporter belachelijk gemaakt nadat hij de aanvoerder van het Argentijnse team op zijn rug liet tatoeëren. De tatoeage toont Messi die de WK-trofee vasthoudt terwijl hij zijn voetbalshirt draagt, maar de verhoudingen van zijn hoofd lijken niet te kloppen. De foto en reacties verspreidden zich als een lopend vuurtje op het internet. De reacties waren alles behalve positief. “Hij zou zijn geld terug moeten krijgen”, tweette iemand onder andere.

Maar dat is niet de enige tatoeage waarover mensen opmerkingen over hebben. Een andere tatoeage waarop Messi de wereldbeker kust, gaat momenteel ook viraal omdat de beker meer lijkt op een mannelijk geslachtsdeel dan op de gouden trofee die Messi in Qatar in ontvangst mocht nemen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.