dinsdag, juni 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Waar moet u op letten bij het vinden van uw perfecte tatoeëerder?

Dus je hebt besloten dat je een nieuwe tattoo wilt, en je wilt het goed doen. Wat nu?

Het vinden van de perfecte tatoeëerder verschilt niet veel van het vinden van een nieuwe baan. Het vergt tijd, communicatie en veel onderzoek. Om de uiteindelijke beslissing over de juiste te nemen – van de juiste techniek tot de prijs tot de locatie – zal dit artikel je door alles heen leiden waar je rekening mee moet houden.

Wat is jouw stijl?

Of je tattoo nu volledig gevormd of slechts een vaag idee is, de kans is groot dat je een stijl in gedachten hebt. Tatoeage ‘stijl’ verwijst naar het type ambacht dat je artiest gebruikt en hoe het eruit zal zien op de huid. Stijlen kunnen zijn: Black & Grey, Stick and Poke, Neo-Traditional, Blackwork, Tribal, Realism en talloze andere.

Over het algemeen zullen tatoeëerders een specialisme hebben als het gaat om stijl. Terwijl bijna alle tatoeëerders in staat zijn om een eenvoudige lijntatoeage te zetten, is het voor iets complexers de moeite waard om een artiest te kiezen die de stijl van je voorkeur vaak gebruikt. Je wilt tenslotte de allerbeste.

Wat is jouw budget?

Het is altijd een goed idee om een budget te reserveren voor de tatoeage die je echt wilt, in plaats van je te haasten. Als je droomtattoo-artiest een beetje duurder is of volgeboekt dan je had gepland, kan het de moeite waard zijn om op hun wachtlijst te komen en te sparen voor iets echt speciaals. Artiesten met meer ervaring (en ja, soms gewoon bijzonder getalenteerd!) zullen onvermijdelijk meer kosten. Vraag jezelf af wat je bereid bent uit te geven en hoe lang je bereid bent te wachten.

Je mag ook niet vergeten dat je droomtatoeëerder misschien niet in je directe omgeving zit, dus vergeet niet je reiskosten in te calculeren. Terwijl sommige tattoo-liefhebbers de hele wereld overvliegen om zich te laten inkten, heb jij misschien gewoon een beetje extra nodig om op de trein te stappen.

Als je twijfelt, neem contact op

Elke tatoeëerder die het waard is, zou graag met je communiceren, naar je ideeën luisteren en je deskundig advies geven. Dus, als je denkt dat je lastig bent door vragen te stellen, geloof ons, dat ben je niet! Als je tattoo bijzonder artistiek of complex is, zal je artiest meestal de tijd nemen om een paar verschillende versies voor je uit te tekenen. Denk eraan, dit is niet het moment om beleefd te zijn. Als het niet is wat je wilt, zeg het of je bent voor altijd, je weet wel, getatoeëerd…

Als je het geluk hebt in de buurt van de woonplaats van je gekozen artiest te wonen, kun je zelfs vragen of je een tatoeage persoonlijk mag zien. Vergeet alleen niet om eerst toestemming te vragen, kom niet zomaar opdagen!

Neem gerust de tijd

We hebben het al eerder gezegd en we zeggen het nogmaals: neem de tijd bij het kiezen van je tatoeëerder. In tegenstelling tot het kiezen van een baan, zal het je voor altijd bijblijven. Het loont de moeite om je stijl, artiest en budget te leren kennen voordat je boekt. Geloof ons, het zal des te mooier zijn als je dat doet.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.