dinsdag, juni 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Ryan Ashley Malarkey, the blond wonder.

Ryan begon haar carrière als tatoeëerder in 2011 en heeft sindsdien een grote naam gemaakt in de tattoo-industrie.

Ryan is de eerste vrouwelijke winnaar van de populaire tv-show Ink Master, een wedstrijd waarin tatoeëerders het tegen elkaar opnemen om de beste te zijn. Ze won het achtste seizoen van de show in 2016 en bewees zichzelf als een van de meest getalenteerde tattoo-artiesten ter wereld.

Ryan staat bekend om haar unieke en gedetailleerde tatoeages, die vaak vrouwelijke figuren en bloemen bevatten. Haar werk is zowel artistiek als krachtig, en heeft haar vele volgers en bewonderaars opgeleverd.

Naast haar werk als tattoo-artiest, is Ryan ook een succesvol model en heeft ze samengewerkt met bekende merken en modehuizen zoals Calvin Klein en Guess. Ze is ook een voorstander van vrouwenrechten en heeft haar platform gebruikt om bewustwording te creëren en geld in te zamelen voor verschillende goede doelen.

In 2018 bracht Ryan haar eigen boek uit, genaamd “The Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender”, een boek dat haar eigen verhalen en illustraties bevat. Het boek is een bestseller geworden en heeft haar reputatie als artiest en creatieve geest verder versterkt.

Ryan Ashley Malarkey is een bekende tattoo-artiest en model die de tattoo-industrie heeft veranderd met haar artistieke visie en gedurfde creaties. Haar talenten en invloed zullen ongetwijfeld nog vele jaren in de toekomst blijven voortleven.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.