dinsdag, juni 25, 2024
spot_img

Latest Posts

The life of zombie boy

Als het gaat om het modelleren van tatoeages, zijn er weinig mensen die zo bekend zijn als Rick Genest, beter bekend als Zombie Boy. Hij was een Canadese artiest en model die bekend stond om zijn extreem getatoeëerde lichaam, dat volledig bedekt was met skeletachtige beelden en insecten.

Genest groeide op in een klein stadje in Quebec en raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in tatoeages en body modification. Op 16-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste tatoeage en begon hij zijn lichaam te transformeren in een canvas voor zijn creativiteit. Hij maakte naam in de modewereld toen hij werd ontdekt door Lady Gaga’s creatief regisseur, Nicola Formichetti, die hem castte in de video “Born This Way” van de popster.

Zijn opvallende uiterlijk maakte hem snel beroemd en hij werd al snel een internationaal icoon voor de tattoo- en body-modificatiegemeenschap. Hij werd geportretteerd in verschillende magazines en stond op de catwalk voor verschillende ontwerpers, waaronder Mugler en Jay-Z’s Rocawear.

Helaas overleed Rick Genest in 2018 op 32-jarige leeftijd. Zijn dood werd beschouwd als zelfmoord, hoewel sommigen beweren dat het een ongeluk was. Zijn overlijden was een schok voor de wereldwijde gemeenschap van tatoeage- en body-modificatiefans en wordt nog steeds betreurd.

Rick Genest was een onvergetelijk persoon met een uniek uiterlijk en een onuitwisbare invloed op de modewereld. Zijn bijdrage aan de acceptatie en populariteit van tatoeages en body modification is niet te onderschatten. Hij zal altijd herinnerd worden als Zombie Boy en als een van de grootste iconen van de tatoeage- en body-modificatiegemeenschap.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.