zondag, februari 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Beth, het tattoo model uit Schotland

Beth, het tattoo model uit Edinburgh in Schotland, is enorme fan van Neo Trad-tatoeages. Zelf staat ze vol met dit soort tatoeages, gezet door zeer bekende vertolkers van deze stijl. Niet enkel is ze aan het werk als model, ook is ze tatoeëerder en houdt ze ervan om Neo Trad in kleur te brengen op de huid van haar klanten.

Beth had als kind al een enorme liefde voor tekenen. Ze was gepassioneerd door de kunst van tatoeages en liet de dag nadat ze achttien werd haar eerste tatoeage zetten. Hier stopte het echter niet bij, ze wist al gauw dat ze haar hele lichaam wou bedekken met de kunstwerken. Het model houdt van mensen en kunst, dus vond ze de tattoowereld de perfecte samenloop van deze twee lijnen. Wanneer ze twintig jaar was kreeg ze haar leertijd om zelf als tattoo artiest aan de slag te gaan en toen ze eenentwintig werd begon ze echt te tatoeëren. Dit doet ze nu de afgelopen vier jaar.

Als tattoo artiest kleurt ze uitsluitend de neotraditionele stijl, voornamelijk damesgezichten. Ze gebruikt haar grootste artistieke idolen als inspiratiebron, voornamelijk Kat Abby, die ook haar rug en kont gedaan heeft.

Beth mag dan wel vol mooie en kleurvolle tatoeages staan, toch heeft ze een duidelijke favoriet. Haar favoriete artiest aller tijde, Sneaky Mitch, zette een prachtig borststuk bij haar. Ze wou graag een konijn laten tatoeëren, omdat Beth heel haar leven lang konijnen gehad heeft Verder liet ze Sneaky Mitch de vrijheid met het ontwerp. De tattoo die hij plaatste kon niet perfecter zijn volgens het model en ze is enorm trots dat het op zo’n prominente plek staat. Het is als haar tweede gezicht.

Hoewel Beth ervan overtuigd is dat er geen zinloze tatoeages bestaan, gaan 90% van haar tattoos niet dieper dan het feit dat ze het idee of kunstwerk leuk vond. Ze ziet haar tatoeages als een weerspiegeling van haar persoonlijkheid en smaak. De beslissing nemen om eigenaar te worden van je eigen lichaam en deze in te laten kleuren met tatoeages, vindt ze ongelooflijk krachtig. Hoe meer tatoeages ze laat zetten op haar lichaam, hoe meer ze zichzelf voelt. Zelf is ze ervan overtuigd nooit spijt te krijgen van die gevoelens.

Begin volgend jaar zal Beth nog haar oksels laten tatoeëren, dit zijn haar laatste grote gaten die ze kan laten opvullen. Verder wil ze alle kleine ruimtes die ze nog op haar lichaam heeft staan nog laten opvullen en is ze van plan haar hele maagstreek opnieuw te laten doen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.