dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Het verhaal van tattoo model Taylor White

Taylor White, bekend tattoo model nu gevestigd in Los Angeles, heeft een lange weg afgelegd om te staan waar ze nu staat. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en groeide op in verschillende pleeggezinnen, nu heeft ze een succesvolle carrière als model.

White groeide op in een klein reservaat voor native Amerikanen in Washington. Haar ouders hadden een verslaving en kozen drugs in plaats van hun kinderen. Zo kwamen Taylor en haar zussen in de pleegzorg terecht en gingen ze van het ene pleeggezin naar het andere. Het model rende veel weg van huis en kwam ze uiteindelijk terecht in de jeugdgevangenis, omdat er niet veel pleeggezinnen waren in het reservaat om haar nog bij te plaatsen.

Taylor was zeventien wanneer ze plots haar leven begon om te draaien. Ze  besloot in therapie te gaan en startte weer met school. Ze kreeg een bijzondere curator toegewezen die haar financiën beheerde en haar rechtszaken werden geseponeerd. Wanneer Taylor negentien jaar is woont ze in een klein studio-appartement en had ze twee banen, zes dagen per week.

Ondanks dat ze het roer omgegooid had en therapie volgde had het model het nog steeds moeilijk. Ze was zo depressief geworden dat ze volledig verdoofd raakte en niets meer voelde. Haar tante die net een tattoo laten zetten had, liet haar weten dat zo’n fotosessie helend werkt. Het is een vorm van therapie. Taylor belde diezelfde dag nog de tattooshop of ze plaats hadden voor haar. Hier kon ze terecht en is er meteen naartoe gegaan voor het plaatsen van een tattoo. Ze haalde veel kracht uit het laten plaatsen van tatoeages en bleef hier dus mee doorgaan.

Op een dag ontving White een e-mail van een willekeurige fotograaf, hij had foto’s van haar gezien en wou haar graag fotograferen. Ze zocht zijn model referenties op en ging op het voorstel in. Samen met haar vriend ging ze naar de studio van de fotograaf en begon ze met poseren. Na deze ene sessie stopte het niet en ging ze door met het modellenwerk. Ze postte de foto’s geregeld online en al snel kreeg ze meerdere voorstellen van andere fotografen. Langzamerhand begon haar aanhang te groeien.

De meest herkenbare tattoo van Taylor White is de grote vogel op haar borstbeen. Dit is een dondervogel, hier schuilt een mooie betekenis achter. Het is een referentie naar een verhaal waarin de dondervogel naar de Puget Sound te Washington gaat en een orka terug zou meebrengen naar zijn nest. De orka zou echter zijn weg steeds terugvinden naar Puget Sound, omdat orka’s hun familie nooit verlaten. Voor het model staat de dondervogel symbool voor alle moeilijkheden die ze nog zal moeten trotseren, maar die ze zal trotseren en overwinnen.

Tegenwoordig houdt het model zich niet enkel bezig met modellenwerk, maar organiseert ze ook ieder jaar een zelfmoord bewustzijn evenement in het reservaat in Washington waar ze opgroeide. Dit ter inspiratie van haar neef die in 2013 zelfmoord pleegde. Het was haar beste vriend, die ze plots kwijt was zonder het te zien aankomen. Het idee voor het evenement kwam van haar tante, die na de dood van haar zoon er volledig onderdoor ging en zelfmoord tegen wou gaan.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.