maandag, juli 22, 2024
spot_img

Tattoo & piercing

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tattoo piercing

Bij Inkjunx kan je terecht voor al het tattoo & piercing nieuws, uit België en de rest van de wereld. Naast al het mogelijke tattoo nieuws, bieden we ook interessante artikels over piercings aan en zijn we er voor al je vragen over dit onderwerp. Denk je erover na om een (nieuwe) piercing te laten plaatsen? Of ben je op zoek naar enkele tips & tricks? Je vindt het allemaal op ons online platform.

Heb je een vraag voor ons?

Ontdek ons tattoo & piercing magazine

Inkjunx is meer dan enkel een online platform. We hebben namelijk ook het grootste Belgische tattoo & piercing magazine. Hier vind je de interessantste artikels en verhalen over alles dat met tattoos en piercings te maken heeft, verpakt in een trendy lay-out met stijlvolle foto’s. Verhalen van de bekendste tattoo modellen, het laatste nieuws uit de tattoo & piercing industrie en enkele lifestyle artikels, je vindt ze één keer per jaar in ons gratis magazine. Daarbuiten kan je natuurlijk constant online terecht voor recente updates en content.

Bezoek onze beurs

Naast ons online platform, kan je ook onze tattoo conventie bezoeken. Met beleving en lifestyle als middelpunt, zorgen we ervoor dat iedereen zich hier welkom voelt. Of je nu op zoek bent naar tattoo & piercing inspiratie, direct een nieuwe tattoo wilt laten zetten, of gewoon nieuwsgierig bent naar het milieu, het kan allemaal. Koop je tickets Schrijf je ook zeker en vast in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam