dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Tattoo nieuws

Laatste tattoo nieuws
#1 lifestyle tattoo event
Collector's item magazine

Home » Tattoo nieuws

Ben je op zoek naar het laatste relevante tattoo nieuws? Dat je vind je hier bij Inkjunx. In onze maandelijkse nieuwsbrief vind je al het recente tattoo nieuws terug dat wij de afgelopen maand hebben verzameld. Daarnaast kan je natuurlijk ook constant terecht op ons online platform voor alle recente nieuwtjes en artikels.

Heb je een vraag voor ons?

Ontdek het laatste tattoo nieuws in ons magazine

Naast alle artikels met tattoo nieuws op ons online platform, hebben we ook nog een magazine. Ben je op zoek naar nog net dat tikkeltje meer nieuws? Dan raden we je graag ons tattoo magazine aan. Dit jaarlijks uitgebrachte collector’s item staat vol interessante artikels en stijlvolle fotografie, verpakt in een trendy lay-out.

Blijf op de hoogte

Speciaal voor jou gaan we steeds op zoek naar de laatste nieuwe trends in de tattoo en piercing wereld. Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief of ga op zoek naar ons gratis magazine in één van de vele verdeelpunten. Heb je zelf een leuk verhaal te vertellen? Neem zeker contact op met ons en wie weet publiceren we het in onze volgende editie, of hier in ons online magazine. Ook op onze tattoo beurs kan je terecht voor het laatste nieuws in het tattoo milieu. Koop je tickets gemakkelijk online.

Vragen? Vul het formulier in en neem contact op.