dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Bang Bang, aka mister famous

Bang Bang, wiens echte naam Keith McCurdy is, is een bekende tattoo artiest die zijn carrière begon in zijn woonplaats Delaware. Na verhuizing naar New York City in 2005, opende hij zijn eigen tattoo studio in de Lower East Side, genaamd Bang Bang Tattoo.

Al snel werd Bang Bang beroemd vanwege zijn opmerkelijke kunstwerken op de huid van beroemdheden, zoals Rihanna, Justin Bieber, Miley Cyrus en Katy Perry. Hij is vooral bekend om zijn hyperrealistische ontwerpen en zijn vermogen om de wensen van zijn klanten om te zetten in unieke, op maat gemaakte tatoeages.

Bang Bang heeft ook samengewerkt met grote merken, zoals Nike, Puma en BMW, om unieke ontwerpen te creëren die de kloof tussen de tattoowereld en de modewereld overbruggen. In 2013 bracht hij zijn eigen boek uit, “Bang Bang: My Life in Ink”, waarin hij zijn verhaal deelt en enkele van zijn meest iconische tatoeages toont.

Bang Bang is een van de meest gevraagde tattoo artiesten ter wereld en heeft een grote invloed op de tattoo-industrie. Hij heeft bewezen dat tatoeages een legitieme vorm van kunst kunnen zijn en heeft met zijn werk de grenzen verlegd van wat mogelijk is op het gebied van tatoeages. Zijn invloed blijft groeien naarmate de populariteit van tatoeages blijft toenemen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.