dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Piercings die je stiekem kan dragen op het werk

Hoewel piercings tegenwoordig al lang geen taboe meer zijn en je ze steeds meer ziet, worden ze nog steeds niet overal geaccepteerd. Er zijn werkplekken waar je nu eenmaal geen zichtbare piercings mag hebben. Hiervoor is gelukkig een oplossing, er zijn piercings die je makkelijk kan verbergen voor je werkgever. In dit artikel overlopen we leuke piercings die je stiekem kan dragen op de werkvloer.

  1. Septum piercings

Deze piercing stijgt steeds meer in populariteit. De piercing wordt geplaatst in het stukje huid vlak onder het kraakbeen van de neus. Wanneer je een hoefijzer ring of retainer hebt, kan je deze makkelijk naar binnen draaien. Zo zit de piercing in de neusgaten en is deze voor iemand anders niet zichtbaar. Indien je voor deze piercing kiest, omdat je deze wilt verbergen voor je werkgever, kan je deze beter laten zetten tijdens je verlofdagen. Het naar binnen draaien van de piercing kan de eerste week namelijk nogal pijnlijk zijn.

Let wel op dat als je neusgaten erg omhoog staan, de kans bestaat dat je de piercing alsnog ziet zitten. Probeer in dit geval een zwartkleurige ring, deze reflecteert minder in het licht.

  • Navelpiercing

Het spreekt voor zich dat een navelpiercing makkelijk te verbergen valt op de werkvloer, tenzij je voor je werk met ontblote buik moet rondlopen. Normaal gezien zit deze piercing gewoon verborgen onder je kledij. Let wel op met erg strakke kledij, deze kan nogal onthullend zijn en de contour van je piercing tonen.

  • Dermals

Dermals kan je laten plaatsen waar je maar wilt op het lichaam. Je kan er zoveel nemen als je wilt en ze zijn zowat overal plaatsbaar. Populaire plaatsen voor deze piercing zijn: de heupen, de sleutelbenen en de onderrug. Wel moet je opletten dat deze niet achter je kledij blijven hangen, zo kunnen ze namelijk al snel een blijvend litteken veroorzaken.

  • Labret piercing

Deze piercing valt enkel te verbergen door mannen met gezichtsbeharing. Indien deze een baard laat staan en een doorzichtige retainer in een labret draagt is deze amper zichtbaar. Hoe lager de labret geplaatst is in de lip, hoe makkelijker deze te verbergen valt in de gezichtsbeharing.

  • Oor piercings

Oor piercings worden meestal wel geaccepteerd overal, dus deze moet men niet vaak verborgen houden. Indien je een oor piercing toch graag verborgen houdt kan dit voor vrouwen met langere haren makkelijk door hun haren los te dragen en over de oren te laten hangen. Mannen of vrouwen met korter haar kunnen een hoofddeksel zoals een beanie dragen om de piercings te verbergen.

Je hebt vele soorten oor piercings: een Rook, Helix, Conch, daith, etc. Allemaal leuke piercings voor extra versierde oren.

  • Tongweb piercing

Deze piercing wordt geplaatst door het weefsel onderaan je tong dat je tong met de kaak verbindt. Hij zal enkel zichtbaar zijn indien je de tong omhoog doet, maar dit die je normaal enkel om met de piercing te pronken en niet als je deze verborgen wilt houden. Indien je normaal praat als normaal zal deze piercing niet zichtbaar zijn voor je werkgever.

  • Smiley piercing

Deze piercing die door het aangehechte weefsel van je bovenlip zit kan in principe verborgen gehouden worden. Je moet enkel opletten met te glimlachen met ontblote tanden, hierbij kan het namelijk zijn dat je smiley tevoorschijn komt.

  • Frowny piercing

Het tegenovergestelde van de smiley piercing is de frowny. Deze zit dus door het aangehechte weefsel aan de onderkant van de lip. Deze piercing is totaal niet zichtbaar, ook niet als je glimlacht of fronst. Tenzij je de onderlip naar beneden trekt kan je deze met gerust hart dragen bij je strenge baas.

  • Tongpiercing

De tongpiercing is een lastige, onopvallende piercing. Het wordt namelijk lastig als je veel moet praten voor je werk, wanneer deze net geplaatst is kan een persoon namelijk lispelen tijdens het genezingsproces. Wanneer deze volledig genezen is kan je het originele sieraad veranderen in een doorzichtige retainer wanneer je voor volledige onzichtbaarheid wilt gaan. Gezien deze piercing in je mond zit is de kans dat iemand deze opmerkt klein.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.