maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Het ware verhaal achter de “zwarte kladblok” tatoeage.

Onlangs verscheen er op de blogwebsite VKMAG.com een artikel met de titel “Gewoon omdat het kan: Je laten tatoeëren als zwart kladblok”. Het artikel beschreef de bizarre keuze van een man om zijn lichaam te laten bedekken met een volledig zwarte tatoeage, zonder verdere details of context.

Na contact met de man, blijkt dat het verhaal van de blogwebsite grotendeels onwaar is. De man genaamd Remon “zilver_smit” is een gedreven ZZP’er die een aantal keer per jaar naar New York reist voor zijn werk. Hij is al twee jaar lang actief als tattoo artiest en heeft een grote passie voor de kunstvorm.

In tegenstelling tot wat VKMAG beweert, is de man geen Nederlander die “ondergekalkt” is en zijn lichaam heeft laten bekladden. Hij is een fan van John Dame, een bekende blackwork tattoo artiest en heeft hem bewust gecontacteerd om een unieke tatoeage te laten ontwerpen. Remon gaf Dame de volledige vrijheid om zijn creatieve visie te realiseren en is nog steeds zeer tevreden met het resultaat.

De tatoeage die nog niet af is, is geen “zwart kladblok” maar een kunstwerk. Hij heeft plannen om zijn buik in dezelfde stijl te laten tatoeëren met brushstrokes en spetters.

Het is duidelijk dat de blogwebsite een ernstige fout heeft gemaakt door dit verhaal te publiceren zonder de nodige research te doen. De website heeft Remon onterecht neergezet als een excentriekeling zonder gevoel voor stijl, terwijl hij in werkelijkheid een bewuste keuze heeft gemaakt voor een unieke tatoeage.

Dit incident toont aan hoe belangrijk het is om kritisch te denken over de informatie die je online tegenkomt. Niet alles wat je leest is waar, het is dus heel belangrijk om de bronnen te controleren en alle kanten van het verhaal te kennen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.