dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Waarom TikToker Jazzmyn Wollfe zichzelf tatoeëerde met een foto van advocate Camille Vasquez

Een TikTok filmpje van amper 10 seconden is meer dan 1 miljoen keer bekeken. In het filmpje toont Jazzmyn Wollfe, een 27jarige zangeres en songwriter uit Canada, hoe ze zichzelf een tatoeage geeft waarop de advocate die Johnny Depp verdedigde staat afgebeeld.

Depp diende in 2019 een rechtszaak in tegen Heard wegens laster, nadat Amber Heard beweerd had in haar opiniestuk van de Washington Post ui 2018 dat haar ex Johnny Depp haar mishandelde tijdens hun relatie.

Deze beschuldigingen schaden Depp zijn carrière, zo werd hij ontslagen bij Disney. Dit zette Johnny ertoe Amber aan te klagen voor een claim van 50 miljoen dollar. Amber diende daarop een tegenvordering in voor 100 miljoen dollar. De rechtszaak begon in april 2022, hier beweerden zowel Heard als Depp dat ze slachtoffer waren van huiselijk geweld.

Camille Vasquez, de advocate van Johnny Depp, kreeg enorm veel aandacht in de media en op social media gedurende het 6 weken proces dat zich afspeelde tussen Johnny Depp en Amber Heard. Er gingen geruchten rond dat de advocate een relatie zou hebben met haar client Johnny, maar dit werd al snel ontkent door de woordvoerder van Depp.

Jazzmyn liet weten dat ze de afbeelding van Vasquez koos, nadat ze het kruisverhoor dat Camille gaf aan Heard gezien had. Ze was zo onder de indruk van de advocate. Jazzmyn was enorm verbaasd over het vertrouwen dat Camille de hele tijd behield. Hoe ze gerechtigheid nastreefde en licht probeerde te werpen op de mishandeling van iemand waarvan zij ook echt geloofde dat hij was misbruikt.

De TikToker vond het geweldig om te zien dat er iemand was die opmerkte dat ook mannen slachtoffer kunnen zijn van misbruik binnen een relatie en probeerde gerechtigheid te brengen in deze onrechtvaardige situatie.

Zelf kwam Wollfe net uit een gewelddadige relatie en wou ze een tatoeage die diende als symbool van kracht. Hiervoor koos ze Camille Vasquez tijdens het kruisverhoor waar ze Amber Heard aan onderwierp met de woorden objection onder. Deze tatoeage zette ze bij zichzelf door middel van de stick and poke techniek.

Jazzmyn kreeg zowel veel positieve als negatieve reacties. De voorstanders van Amber Heard vonden dat Wollfe pleitte voor misbruik door de tatoeage te zetten. Zij geloven niet dat een man het slachtoffer kan zijn van huiselijk geweld en kiezen de kant van Heard.

@tattooedingenue

💬 #greenscreen #Inverted #tattoo #johnnydepp #amberheardjohnnydepp #justice #camillevasquez #stickandpoketattoo #tattooideas #fypシ

♬ taehyun is so bf – amber | kinda ia (sick)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.