dinsdag, juni 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Underboob tattoos, alles wat je moet weten

De term ‘Underboob tattoo’ is geen onbekende meer, tatoeages onder de borsten worden steeds populairder. Als je de term letterlijk neemt komen de tatoeages enkel vlak onder de borsten, maar in een breder begrip behoren alle tatoeages rondom het borstbeen tot de underboob tattoos. Dit soort tattoo kan enorm variëren in grootte en ontwerp. Men kan een groot kunstwerk onder en rondom de borsten laten tatoeëren, maar het kan ook discreter met een tekstje of bloemetje.

De prijs van een underboob tattoo is moeilijk te bepalen, dit hangt af van het soort ontwerp dat men wenst. Over het algemeen is deze tattoo iets duurder, omdat het geen makkelijke plaats is om te tatoeëren voor de artiest, dit omdat de huid rond het borstbeen enorm dun is. Het is belangrijk dat men hiervoor op zoek gaat naar een goede tattoo artiest die weet wat men doet. Indien de artiest iets te diep prikt met de naald ontstaat er een soort vlek onder je borsten, dit wil je natuurlijk vermijden.

Doordat de huid rondom de borsten zo dun is, doet het laten zetten van een tattoo op dit gebied pijn. Het is een plaats die bekend staat voor zijn gevoeligheid, als je beslist hier een tattoo te laten plaatsen kan je dus best goed voorbereidt zijn. Indien nodig neem je iets mee dat je kan afleiden tijdens het zetten van de underboob tattoo. Dit kan muziek zijn of je kan wat Netflix kijken terwijl de tatoeëerder te werk gaat. Ook eet je best iets voor de afspraak, zodat je geen last krijgt van een flauwte door de pijn. Natuurlijk ervaart niet iedereen hetzelfde bij het laten plaatsen van een tattoo, het kan best zijn dat het voor de ene persoon onverdraagbaar is en de ander amper last heeft van de pijn.

Wanneer je op de massagetafel ligt om getatoeëerd te worden kan je het beste een hemd of een pull met ritssluiting aan hebben, deze kan opengemaakt worden in het midden en je terwijl nog bedekken. Zo kan de artiest makkelijk aan het te tatoeëren gebied, maar hoef je niet volledig ontbloot op de tafel te liggen. 

Het beste moment voor een underboob tattoo te nemen is in de winter. Tijdens deze periode kan je wijde truien aandoen, wat minder voor wrijving zorgt. Tijdens dit seizoen kan de tattoo mooi genezen en kan je ermee gaan pronken op het strand in de zomer.

Wanneer de tatoeage geplaatst is vraagt men zich natuurlijk af of er nog een bh gedragen kan worden. De bh zorgt voor wrijving tegen de tattoo, wat de schilfers ervan kan afwrijven voor deze er klaar voor zijn. Dit kan ervoor zorgen dat er vervanging ontstaat, niet wat men wilt. Om deze reden wordt er aangeraden om de eerste paar dagen een string bikini te dragen, deze zit minder strak en zorgt dus minder voor wrijving. Wanneer je tattoo geen tekenen van schilfering meer vertonen kan je weer een gewone bh aan.

Buikslapers moeten erop letten dat wanneer ze voor deze tattoo hebben gekozen, ze leren op hun rug te slapen tijdens het genezingsproces. Het kan namelijk voorvallen dat de tattoo aan de lakens blijft plakken door het wondvocht.

Underboob tatoeages moeten net zo verzorgt worden als tatoeages op andere plaatsen van het lichaam. De eerste twee dagen zo’n twee keer per dag reinigen en vanaf dan gedurende twee weken goed hydrateren met lotion. Dit voorkomt dat je tattoo gaat vervagen en schilferen. Het is belangrijk om je tattoo te blijven hydrateren tot alle schilfers en korstjes vanzelf loskomen.

Bron afbeelding Artur tattoo art

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.