vrijdag, september 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Tattooish

“Kunst is aan jou hoe je het presenteert.”

Al meer dan 20 jaar is Tattooish, nu ook bekend als de illusionist, actief onder zijn concept van Kleuren als keuzes en als een autistische meester van zijn eigen realiteit. Hij is een veelvoudig bekroonde artiest, geboren op het kleine Caribische eiland Curaçao, en momenteel een van de meest invloedrijke artiesten in het Caribisch gebied. Met wortels in zelfstudie in ambachten zoals airbrushen, culinair, schilderen, beeldhouwen en diverse andere vormen van expressie, zijn Ish’s invloeden te vinden in de wortels van kunstenaars zoals Michelangelo, Da Vinci, Salvador Dali, Nicola Tesla, Galileo, Boeddha, en vele andere leermeesters die hem hebben beïnvloed, niet alleen als kunstenaar maar ook als persoon.

Zijn kennis van tatoeëren heeft hem naar Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Canada, Scandinavië, Centraal-Europa en honderden andere landen gebracht. Hij is gepubliceerd in tal van tijdschriften, waaronder Tattoo Society, Inked Magazine, Freshly Inked (op de cover), Savage Magazine en Tattoo Life Magazine, om er maar een paar te noemen.

Hij heeft samengewerkt met Jack Rudy, Freddy Negrete, Mark Mahoney, Good Times Charley, Paul Booth, Stefano Alcantara, Deano Cook, Franco Viscovi, Steve Soto, José Lopes, Darwin Henriques en vele andere invloedrijke artiesten.

Hij heeft de Best of Show gewonnen op evenementen zoals de Philadelphia Eddie Convention, NYC Roseland in New York, Musink in Californië, Rock the Ink, Reutlingen, Miami, Baltimore, Seattle, Boston, Venezuela, Colombia, Italië, om er maar een paar te noemen.

Als autistische student van het leven, die alle continenten heeft bereisd op zoek naar een dieper begrip van kunst, vertegenwoordigen de kleuren in zijn werk voor 2024 zijn eiland erfgoed van turquoise en aquamarijn kleuren. Hij heeft de bedoeling deze kleuren te gebruiken om uit te leggen hoe kleuren onze gedragingen, keuzes en projecties beïnvloeden.

Tattooish the Illusionist, zoals hij zichzelf noemt, gelooft dat we allemaal een voorkeur hebben voor specifieke kleuren, en hij projecteert zichzelf zonder enige beperking op de verzamelaar.

Hij heeft concepten ontwikkeld zoals Proteam voor merken, nazorgoplossingen, productontwikkelingen, tatoeagemachines en de manier waarop we klanten tot verzamelaars maken, of tattoowinkel tot tattoostudio.

Hij streeft naar uitbreiding van snelheid en vloeiendheid in het tatoeëren, vrijheid van expressie en het bestrijden van depressie bij tatoeageartiesten en verzamelaars.

Voor hem is zelfexpressie essentieel voor zijn overleven in een kunstvorm die wordt beïnvloed door de basisprincipes van ‘aap zie, aap doe’.

In Limburg, Nederland, heeft hij zijn academie. Na vele jaren van reizen om perspectief te brengen aan minderbedeelden, heeft hij zijn werk aangepast aan onze duurzame toekomst. Hij heeft traditionele methoden van tatoeëren achter zich gelaten en het proces omgezet naar een schonere en minder productintensieve methode. Wat uniek is aan zijn stijl, is dat al zijn kleurenwerk wordt gedaan met primaire kleuren, dus geen voorgemengde inkt. Dit verandert de dynamiek van hoeveel materiaal er nodig is om een schone tatoeage te plaatsen.

Voor hem ligt het concept in hoe wij als groep onze klanten/verzamelaars kunnen leiden naar een meer gebalanceerde zelfexpressie.

In 2024 zal Tattooish (de illusionist) opnieuw de wereld rondreizen om deel te nemen, te onderwijzen en een nieuwe golf van artistieke expressie te illustreren.

In Limburg heeft hij zijn hoofdkwartier, waar hij een tatoeage- en kunstacademie heeft. Iedereen die iets wil leren over kunst of tatoeëren is welkom.

Als je artistieke begeleiding wilt van deze meester, bezoek dan zijn sociale media.

Je kunt hem bezoeken bij zijn stand op de beurs en hem dit weekend zien aan de beoordelingstafel.

Voor meer informatie Bezoek Www.Tattooish.com Instagram @tattooish


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.