vrijdag, december 1, 2023
spot_img

Hallo,

We hopen dat deze e-mail u goed bevalt. We zijn verheugd jullie de komende tattoo conventie InkJunx voor te stellen, een unieke viering van tattoo cultuur en lifestyle.

De conventie zal plaatsvinden op 25-27 augustus in een van de meest bekende evenementenlocaties van België: Nekkerhal Mechelen. We verwachten een divers publiek van tattoo liefhebbers en artiesten uit alle verschillende regio’s. Dit is niet zomaar een gewone tattoo conventie; het is een evenement waar mensen samenkomen om de kunst van het tatoeëren en de levensstijl die met tatoeages geassocieerd wordt te vieren.

Wij geloven dat u/uw shop zeer geschikt zou zijn voor ons evenement. Onze conventie biedt u de gelegenheid om te netwerken met andere artiesten, in contact te komen met potentiële klanten en uw vaardigheden en unieke stijl of uw originele producten aan een breder publiek te tonen.

In de volgende link vindt u onze brochure met meer informatie over het evenement, inclusief details over de verschillende pakketten die beschikbaar zijn voor exposanten, zodat u een pakket kunt vinden dat past bij uw behoeften en budget: https://inkjunx.com/en/expo/become-an-exhibitor/participation-opportunities/

We zien je graag als verkoper of exposant op de InkJunx tattoo conventie. Als u geïnteresseerd bent of verder wilt praten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Weet u al zeker dat u InkJunx wilt bijwonen? Perfect! Je kunt je hier registreren: https://inkjunx.com/en/expo/entries/

Hopelijk tot ziens op InkJunx deze zomer!

Met vriendelijke groet,

InkJunx-Team