maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Koppel tatoeages

Je ziet het tegenwoordig meer en meer, koppels die hun liefde voor elkaar vereeuwigen door middel van een tattoo. Denk maar aan de vele beroemdheden die de naam van hun nieuwe partner op zichzelf laten tatoeëren. De discussie of dit nu dom of juist heel lief is zal blijven bestaan. Gezien de naam van je geliefde misschien net iets te drastisch is zijn er een aantal alternatieven. Zo kan je een object of tekst op je lichaam zetten dat je aan jouw partner doet denken, maar je kan ook samen voor een tattoo gaan. Zo’n koppel tatoeage die je samen laat plaatsen kan eenzelfde ontwerp zijn of twee verschillende ontwerpen die met elkaar te maken hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar je zeker rekening mee moet houden wanneer je denkt aan een tattoo over je partner is het feit dat je uit elkaar kan gaan. Niemand denkt er graag aan wanneer men in een relatie stapt. Natuurlijk hoop je dat deze voor eeuwig is, maar de kans bestaat dat dit niet zo is. Denk dus zeker twee keer na voor je in het groot ‘Marie’ of ‘Jaxx’ op je borstkas laat tatoeëren.

Indien je jezelf toch niet kan bedwingen en het liefst aan heel de wereld toont dat je verliefd bent op jouw vriend/vriendin, kies dan voor een subtielere verwijzing. Zo kan je voor een zin uit jullie favoriete liedje kiezen of een dier dat je aan je partner doet denken.

Waar koppels tegenwoordig vaak voor kiezen is om samen twee afzonderlijke ontwerpen die bij elkaar horen te nemen. Denk hierbij aan een koningin-en koningskroontje, ieder de helft van een hartje, een hamburger en frietjes, etc.

Dat koppels eerder voor deze optie kiezen dan de naam van hun partner is niet apart. Er bestaan massaal veel horrorverhalen over tattoos met namen. Wie wilt er nu de naam van een ex die je bedrogen heeft op het lichaam hebben staan?

Vooral in de wereld van de celebs zijn koppel tattoos enorm populair. Het lijkt wel of de verkondiging van een celeb koppel gepaard gaat met een tattoo ter ere van hun nieuwe partner. Of het vooral gedaan wordt als publiciteitsstunt of als liefdevol gebaar, de tattoo staat er voor altijd.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.