dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

Influencer laat tatoeage bij haar kat zetten

Elena Ivanickaya heeft de woede van haar volgers op de hals gehaald. De Oekraïense fitnessliefhebber heeft een tatoeage bij haar Sphynx kat laten zetten. Ze had als doel voor ogen dat het beestje er even schitterend zou bijlopen als haarzelf.

De kat van Elena heeft nu een tattoo op de borst van een gevleugelde Anubis, een Egyptische god. Op de foto die de influencer postte, is te zien hoe de verdoofde kat wordt vastgehouden terwijl de tattooartiest zijn borst aan het tatoeëren is.

Wat de Oekraïense niet had zien aankomen is de commentaar die ze over zich heen heeft gekregen. Hoewel zij geen erg zag in de tatoeage, waren haar volgers hier allerminst enthousiast over. Deze beschuldigen haar online massaal voor dierenmishandeling.

Vele mensen vinden het schandalig om een tatoeage te laten zetten bij een dier. Heel wat reacties luidden dan ook dat een dier geen speelgoed is waarmee je kan doen wat je wil.

Volgens Elena is er echter geen probleem, zij heeft in reacties laten weten dat het beestje een extreem goed leven leidt en hard verwend wordt. Zelf haalde ze ook aan dat castratie van een dier, wat algemeen geaccepteerd wordt door de maatschappij, een grotere vorm van mishandeling is en dat ze dit dan ook nooit zou doen bij haar dier. Ook is ze eerst ten raadde gegaan bij haar dierenarts alvorens de tattoo te laten zetten, deze gaf groen licht en de tatoeage was een feit.

De grootste dierenrechtenorganisatie van Oekraïne ‘Uanimals’, is ondertussen ook mee op de boot gestapt en vindt de vrouw haar actie ronduit schandalig. Zij zijn ervan overtuigd dat de vrouw haar kat de ergste uren van zijn leven heeft bezorgd door het laten zetten van de tatoeage.

Ondertussen is er een dossier geopent bij de politie. Deze gaan onderzoeken of de vrouw haar kat inderdaad heeft mishandelt en zullen actie ondernemen indien dit het geval is.

Bron afbeelding Care2 petitions

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.