dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

In deze shop kan je gratis je racistische tattoo laten coveren

Iedereen maakt wel eens een fout in het leven, de één wat groter dan de andere. Een racistische tattoo laten plaatsen is nooit een goed idee. Men kan denken wat iemand bezielt om zoiets op hun lichaam te laten zetten, maar het belangrijkst is dat deze mensen hun fout zelf inzien.

De kans dat men spijt krijgt van een tattoo met racistische motieven is groot, deze laten laseren of coveren kan dan  ook veel schaamte met zich meebrengen. Je kan je voorstellen dat een tattoo artiest niet heel blij wordt van het zien van zo’n tatoeage, tenzij misschien de artiest die de racistische tattoo gezet heeft in de eerste plaats.

Mensen die in de buurt wonen van Kentucky kunnen op hun beide oren slapen, zij kunnen zonder oordelen naar een tattooshop genaamd Murray gaan om een oplossing te zoeken voor hun grote fout. De tattooshop Murray wil mensen graag helpen groeien als persoon. Zij zijn absoluut tegen racisme en willen dan ook graag helpen om racistische tatoeages te coveren met een mooi design.

Deze cover zetten ze volledig gratis voor hun klanten. Vaak krijgen ze te horen van hun klanten dat ze de tattoo onder druk hebben laten zetten of nog heel jong waren met foute overtuigingen. Niemand verdient het om hun leven lang herinnert te worden aan deze slechte beslissing. Het belangrijkste is dat de klanten afgestapt zijn van hun racistische overtuigingen, Murray wilt dan ook dat ze vanbuiten uitstralen wat ze vanbinnen voelen en kunnen groeien als persoon.

De tattooshop heeft al mensen over heel Amerika kunnen verhelpen van hun racistische tatoeage en krijgt hier ook donaties voor van de gemeenschap. Indien je hier in België met zo’n tattoo rondloopt en er spijt van hebt, zal je helaas wel moeten betalen voor de cover. Maar zeg nu zelf, liever wat geld uitgeven aan een mooie cover dan met een racistische tattoo te blijven rondlopen, toch?

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.