maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Het verhaal van Enrich Rabel

Enrich Rabel, afkomstig uit Slowakije is op 31 jarige leeftijd begonnen met tatoeëren. Daarvoor had hij een heel andere carrière. Tattoos zijn steeds een passie van hem geweest en op een dag besliste Enrich dat hij het moest proberen. Hij kreeg van een vriend die al veel jaren als tatoeëerder werkte de eerste uitleg over de do’s en dont’s en de carrière van Enrich Rabel was van start gegaan.

Na wat oefenen en uitproberen kon Enrich met wat vrienden in een tattoostudio aan het werk gaan. Na anderhalf jaar werken in deze studio, kreeg hij van een vriend een aanbod om naar Portugal te gaan en hier te werken. Sindsdien werkt hij in de Piranha Tattoo Studio in Portugal. Ook maakt hij een paar keer per jaar gastwerken in andere studio’s.

Op dit moment probeert Rabel zijn zwart- grijs werk te perfectioneren, er is iedere dag iets nieuws dat hij bijleert. De artiest haalt ook enorm veel inspiratie uit andere artiesten, deze geven hem dan ook graag extra advies.

Ook is de tattoo-artiest begonnen aan het bestuderen van kleurenwerk, hij zou graag kleuren beter leren begrijpen. Op dit moment is hij begonnen met schilderen, om dit op de beste manier te leren. Enrich zou graag op het punt komen dat zijn kleurenwerk even goed is als zijn zwart- grijs werk.

Enrich Rabel vindt het fantastisch om iedere keer iets nieuw te leren. Hierdoor vindt hij het vak van tattoo- artiest zo interessant, er zijn oneindig veel mogelijkheden in het vak en het gaat nooit vervelen. Het maakt hem soms verdrietig wanneer hij niet alles op de huid krijgt getatoeëerd wat hij in het hoofd had.

Hoewel de artiest gelukkig is in Portugal, zou hij in de toekomst graag teruggaan naar Slowakije. Op dit moment is hij een nieuwe tattoostudio aan het voorbereiden in zijn thuisstad Bratislava, waar hij zich in de toekomst kan gaan settelen met zijn toekomstig gezin. 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.