maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Het verhaal van Bearded villains

Wij vormen een broederschap van elitebaardmannen van over de hele wereld.

Toegewijd aan De Baard • Liefdadigheid • Familie • Respect • Loyaliteit • 

—- Missieverklaring

“Om baardmannen van alle culturen, rassen, overtuigingen en seksualiteit te verenigen in een Broederschap gewijd aan Loyaliteit, Eer en Respect jegens alle mensen, Toegewijd aan de verbetering van de mensheid door broederschap, liefdadigheid en vriendelijkheid.”

—- Ons Verhaal 

Opgestart in 2014 in Los Angeles, Californië, VS, door Fred Ramirez a.k.a. Von Knox, met als doel alle baardmannen met karakter te presenteren, van je buurman tot de voetbalsuperster.

Een gemeenschap werd opgebouwd op sociale media en onze broederschap werd geboren. Het is organisch uitgegroeid tot een WERELDWIJDE BROEDERSCHAP via onze bijeenkomsten, groot en klein, over de hele wereld. We hebben nu 165 afdelingen in 36 landen, waardoor BEARDED VILLAINS DE GROOTSTE BAARDCLUB IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID is geworden. 

De activiteiten van onze afdelingen omvatten lokale gemeenschapsondersteuning, liefdadigheidswerk, baardwedstrijden, liefdadigheidsevenementen, ondersteuning voor families en leden, respect en loyaliteit aan DE BEARDED VILLAINS BROEDERSCHAP.

Om TE VERENIGEN en Nooit te Verdelen

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.