maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Gratis tattoo removal voor werkzoekenden

Stichting Spijt van Tattoo is een stichting opgericht door een tattooshop, heeft in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam een project opgestart voor tattoos te verwijderen van mensen die hier geen geld voor hebben.

De stichting merkte dat  veel mensen die spijt hebben van hun tatoeage, geen geld hebben om deze te laten verwijderen Hier wouden ze iets aan doen en zo is het project op poten gezet. Met dit project verwijderen ze tatoeages in het gezicht, hals en handen gratis bij mensen die werkzoekende zijn.

Om in aanmerking te komen voor het project moest men aan twee voorwaarden voldoen. Zo moest men natuurlijk werkzoekende zijn, maar ook bereidt zijn mee te werken aan een documentaire. De documentaire die gemaakt wordt over dit project zal afgespeeld worden op middelbare scholen. Dit om scholieren de negatieve effecten te tonen van bepaalde tattoos, zoals dat het lastig is werk te vinden met een gezicht tatoeage. Als laatste moeten de deelnemers deelnemen aan een onderzoek naar tatoeages van cultuurprofessor Henri Beunders van de Erasmus Universiteit.

Na een oproep van stichting Spijt van Tattoo meldden er zich 117 deelnemers die wouden meedoen. De behandelingen zullen de komende twee jaar doorgaan.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.