maandag, juli 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Getatoeëerde vrouwen zijn makkelijker te versieren

Mannen hebben het idee dat vrouwen met tatoeages makkelijker in bed te krijgen zijn na een eerste ontmoeting. Een vrouw met tatoeages wordt ook als aantrekkelijker beschouwd door mannen en de drempel om deze te benaderen ligt lager. Dat is de conclusie uit een studie, uitgevoerd door Franse professor Guéguen op de stranden van Bretagne in de zomer van 2008 en 2009.

Voor het eerste deel van het onderzoek bezochten 11 vrouwelijke twintigers hert strand geregeld. Tijdens de helft van hun bezoekjes aan het strand droegen ze een plaktattoo op hun onderrug en de andere keren hadden ze geen inkttekening op het lichaam. Het bleek dat deze vrouwen vaker aangesproken werden door mannen wanneer ze de plaktattoo op hadden.

Voor het tweede deel van het onderzoek werden 400 mannelijke twintigers ondervraagd. Ze kregen twee vragen voorgeschoteld: hoe groot ze hun kans inschatten dat de vrouw ja zou zeggen op een uitnodiging voor een date en hoe groot ze de kans inschatten dat ze na deze date seks zouden hebben. Ook vroegen ze hierbij een score qua aantrekkingskracht te geven.

Volgens de resultaten verwachten mannen dat getatoeëerde vrouwen sneller zouden instemmen met een date en hierna ook sneller het bed met ze zouden induiken na deze eerste ontmoeting.

Het onderzoek toont echter niet aan of dit ook daadwerkelijk zo is, enkel dat mannen met dit idee rondlopen. Er werd niet bevraagd of ze deze conclusie trokken door stereotypes of door persoonlijke ervaringen. Ook ging het onderzoek voornamelijk maar over één type tattoo, namelijk de onderrug tatoeage.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.