vrijdag, september 22, 2023
spot_img
 1. Wat is InkJunx? InkJunx is een tattoo lifestyle conventie, een evenement waar tatoeëerders, tattoo-liefhebbers en geïnteresseerden samenkomen om te genieten van tattoos, kunst en de tattoo-gemeenschap. Het is een plek waar je artiesten aan het werk kunt zien, nieuwe ontwerpen kunt bekijken, tattoos/piercings kunt laten zetten, lekker kunt eten en drinken en genieten van entertainment.
 2. Wanneer en waar gaat InkJunx door? Wanneer: 25 – 27 augustus 2023 Waar: Nekkerhal – Brussel North – Mechelen || Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen Openingsuren: Vrijdag: 13:00 – 23:00 uur Zaterdag: 10:00 – 23:00 uur Zondag: 10:00 – 21:00 uur
 3. Is er parking voorzien? Ja, de Nekkerhal heeft een ruime parking die voorzien is voor de bezoekers van InkJunx, deze parking is betalend. 
 4. Wie kan een tattoo conventie bijwonen? Tattoo conventies zijn meestal open voor iedereen, of je nu zelf tatoeages hebt of gewoon geïnteresseerd bent in de tattoo-cultuur. 
 5. Zijn er kinderen toegelaten? Er is een kids corner aanwezig op de convention. Er zullen ook plak tattoos beschikbaar zijn, aan het catering gedeelte is er een springkasteel voorzien. LET OP: OP ZATERDAG EN ZONDAG IS ER TELKENS EEN BODY SUSPENSION SHOW VOORZIEN. Deze duurt ongeveer 45 min. Dit wordt op een serene manier getoond en is niet als freakshow bedoeld, maar hou hier dus wel rekening mee als u met kinderen komt. 
 6. Moet ik tickets kopen voor een tattoo conventie? Je kan tickets kopen aan 10 EUR in voorverkoop. Aan de kassa is dit 12 EUR 
 7. Kan ik ter plekke een tattoo laten zetten? Ja, veel tattoo conventies bieden bezoekers de mogelijkheid om ter plekke een tattoo te laten zetten. Er zijn meestal verschillende tatoeëerders aanwezig die bereid zijn om nieuwe klanten te accepteren. Sommige artiesten zijn reeds geboekt gedurende het event dus als je zeker wil zijn kan je best op voorhand de tattoo artiest contacteren via DM (alle artiesten staan op onze website en social media kanalen, in deze berichten vind je de link naar hun social media kanaal)
 8. Hoe vind ik een tatoeëerder op de conventie? Bij aankomst op de conventie vind een plattegrond of een lijst met de aanwezige tatoeëerders. Je kunt rondlopen en de verschillende stands bekijken om te zien welke artiesten je aanspreken. Je kunt ook van tevoren onderzoek doen naar de deelnemende artiesten en hun werk bekijken om te bepalen welke je graag wilt ontmoeten.
 9. Kan ik mijn eigen ontwerp meenemen? Ja, veel tatoeëerders staan open voor het zetten van aangepaste ontwerpen. Het is een goed idee om vooraf contact op te nemen met de artiest die je wilt bezoeken en hen je ideeën en ontwerpen te laten zien. Zo kunnen ze beoordelen of ze het kunnen realiseren en eventuele voorbereidingen treffen.
 10. Zijn er andere activiteiten dan het laten zetten van tattoos? Naast het laten zetten van tattoos zijn er ook andere activiteiten op InkJunx: kids entertainment, live music, tattoo-wedstrijden, kunstexposities voor een goed doel, verschillende shop/traders, een beachy lounge bar. Je kan ook op onze socials volgen welke artiesten/shops er aanwezig zullen zijn. 
 11. Wat houdt de kunstveiling in? De werken die gemaakt worden zullen ook geveild worden en de opbrengst hiervan gaat naar het goed doel Kinderkankerfonds
 12. Kan ik op de conventie tattoo-uitrusting kopen? Ja,TekTik is onze supplier van tattoo gerelateerde producten. 
 13. Kan ik eten en drinken op de convention? Er is een apart catering gedeelte om zo de regels te respecteren en niet al wandelend door de conventie met eten en drinken te lopen. Er staan verschillende foodtrucks en je kan genieten van de lekkerste drankjes. 

Hopelijk heeft deze FAQ je geholpen bij het beantwoorden van je vragen. Veel plezier op InkJunx!