maandag, januari 30, 2023
spot_img

Waarom deelnemen aan het #1 life-style tattoo event 'InkJunx'?

Tattoo conventions zijn een trendy gegeven om tattoo artiesten, tattoo shops, piercers en trendy brands bij elkaar te krijgen. Op deze manier

Organisatoren staan ​​voor de uitdaging om een evenement naar hoge kwaliteit te organiseren. De eisen van bezoekers nemen elk jaar toe en we moeten er alles aan doen om nieuwe bezoekers aan te trekken en tegelijkertijd ons huidige publiek te behouden. Daardoor is de vraag naar innovatieve en unieke oplossingen alleen maar gegroeid. 

InkJunx is niet zomaar een tattoo beurs, het gaat namelijk volledig over lifestyle met tattoo vibes. De beurs draait rond innovatie en creativiteit. Trendy merken worden in de picture gezet en je ontdekt zo nieuwe en leuke brands zoals kleding, juwelen, gadgets, dranken, …

InkJunx is met andere woorden een effectieve en efficiënte manier om de nieuwste producten en diensten in the picture te zetten voor onze interessante bezoekers.

Met een verwacht aantal bezoekers van zo’n 5.000 bezoekers is en zal InkJunx de perfecte ontmoetingsplek zijn voor de grootschalige tattoo branche.

Een leuke extra is onze ‘SelfieJunx Roadtrip’ met spectaculaire decors die elke bezoeker gratis mag bezoeken. 

Bezoekersprofiel

Benieuwd of jouw potentiële klanten de Webwinkel Vakdagen bezoeken? Bekijk het bezoekersprofiel.