vrijdag, december 1, 2023
spot_img

Waarom deelnemen aan het #1 life-style tattoo event 'InkJunx'?

InkJunx is niet zomaar een tattoo beurs, het gaat namelijk volledig over lifestyle, tattoos & piercings en de beleving daarrond. De beurs draait rond innovatie en creativiteit. Naast tattoo/piercing artists en shops worden ook trendy merken in de picture gezet. InkJunx is met andere woorden een effectieve en efficiënte manier om de nieuwste producten en diensten in the picture te zetten voor onze interessante bezoekers. Beurzen zijn nog steeds de uitgelezen kans om jou als standhouder het beste van zichzelf te laten zien.

Een tattoo beurs heeft een bepaalde vibe die moeilijk te verklaren is. Het triggert mensen, het inspireert mensen, het interesseert mensen! Inkjunx is de ultieme kans op enerzijds visibiliteit en anderzijds brengt het sales met zich mee, de 2 belangrijkste aspecten tot succes!

Een leuke extra is de Social media Experience ‘SelfieJunx the Roadtrip’ met spectaculaire decors die visitors in combinatie met Inkjunx ook kunnen bezoeken. De combinatie van een tattoo en lifestyle beurs maakt van InkJunx een uitstekende kans om met jouw potentiële klanten in contact te komen.

Interesse om deel te nemen? Bekijk hier de mogelijkheden:

NeemDeel

Wil je graag deelnemen aan Inkjunx?