vrijdag, maart 31, 2023
spot_img

Wie bezoekt Inkjunx?

Een tattoo beurs is en blijft zeer populair, er is sprake van heel wat beleving. Naast de tattoo artiesten zijn er heel wat leuke merken en brands die het beste van zichzelf laten zien. Het zijn dus niet enkel bezoekers die een tattoo willen laten zetten, de bezoekers hebben interesse in de volledige beleving van een event.  Een tattoo beurs het heeft een bepaalde gezelligheid die alle soorten van de bevolking aantrekken.

Naast de tattoo beurs zal er ook een apart concept zijn, namelijk ‘SelfieJunx the Roadtrip’, dit is een Social media Experience waar je de mooiste en origineelste decors kan bekijken en gebruiken om de coolste Social media pictures en video’s te maken. Er is ook de mogelijkheid om de 2 beurzen te combineren. Door deze 2 aspecten te combineren vergroten we nog meer de kans op vele bezoekers. 

Er is ook de mogelijkheid om enerzijds te adverteren in ons magazine Inkjunx maar ook kan je het deelnemen aan de beurs combineren met SelfieJunx. Bekijk de folder van Inkjunx voor alle deelname mogelijkheden. 

Bekijk hier ook SelfieJunx the Roadtrip

NeemDeel

Wil je graag deelnemen aan Inkjunx?

BeursFolder

Wil je graag de folder van Inkjunx ontvangen?