dinsdag, mei 21, 2024
spot_img

Latest Posts

De transformatie van Anthony Loffredo naar Black Alien

De fransman Anthony Loffredo is weer een stapje dichter bij zijn ultieme doel om een volledige alien te worden. Zijn laatste operatie, waarbij hij twee perfect gezonde vingers liet amputeren aan zijn linkerhand, heeft ervoor gezorgd dat zijn transformatie nu voor 41% is voltooid.

De 33 jarige man begon zo’n 9 jaar geleden aan de transformatie van zijn leven. Hij was van jongs af aan al gepassioneerd door mutaties en transformaties van het menselijk lichaam. Al snel droomde hij ervan om volledig als alien door het leven te gaan. Ondertussen neemt hij de naam Black Alien aan en heeft hij 1,1 miljoen fans wereldwijd.

Anthony begon aan zijn opmerkelijke transformatie met tattoos, hij tatoeëerde zijn lichaam van tot teen. Ondertussen is zijn lichaam voor 100% bedekt met tatoeages. Hier bleef het echter niet bij, al gauw ging hij een stap verder in zijn transformatie. Zo liet hij zijn oren en de bovenkant van de neus, maar ook zijn lippen verwijderen om op een alien te lijken. Met zijn laatste operatie heeft hij twee vingers laten verwijderen aan zijn linkerhand, zodat deze een klauw vormen.

Voor deze operaties te laten realiseren reisde de fransman de wereld rond. Zo is het verwijderen van de neus verboden in Frankrijk, hier ging hij dus voor naar Spanje. Zijn vingers heeft hij laten verwijderen in Mexico.

Buiten de vele modificaties die Black Alien al onderging heeft hij nog veel projecten in het vooruitzicht. Hij is naar eigen zeggen nog maar voor 41% getransformeerd in de alien die hij wilt zijn. Zijn modificaties helpen hem zijn fandom uit te breiden. Zijn vermogen wordt de dag van vandaag geschat op 1-2 miljoen dollar, dankzij de inkomsten van zijn sociale-mediaplatform en sponsoring.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.