maandag, januari 30, 2023
spot_img
More

  Adverteren

  AdverterenMedia Kit

  Media Kit

  CONSUMPTIE GEDRAG

  Volgens de federale overheidsdienst volksgezondheid worden er naar schatting in België jaarlijks ongeveer 500.000 tattoos geplaatst. Het is en blijft uiteraard een schatting, er wordt namelijk dagelijks getatoeëerd. De teller van het aantal inwoners van Nederland staat momenteel op 11.000.000, als je dit omrekent laat bijna 5% van de Nederlanders jaarlijks een tattoo zetten. Als je iets verder weg gaat kijken, zoals bv. De Verenigde Staten, liggen de cijfers nog hoger namelijk 59% van de vrouwen en 41% van de mannen heeft een tattoo.

  500.000 tattoos per jaar

  1291 geregistreerde tattoo artiesten

  1053 geregistreerde tattoo shops

  DISTRIBUTIE

  Het magazine wordt in een oplage van 80.000 exemplaren verspreid. De volledige oplage wordt gratis aan zijn leespubliek gepresenteerd. De magazines zullen verdeeld worden door AMP logistiek, de grootste verdeler van magazines in België. Het magazine zal in +600 tattooshop en tattoobeurzen van België verkrijgbaar zijn. Daarnaast is de interactieve uitgave van INKJUNX ook digitaal te lezen op inkjunx.com. Liefhebbers kunnen ons volgen via verschillende online platformen zoals: website, nieuwsbrieven en sociale media.

  DOELGROEP

  INKJUNX magazine richt zich vooral tot personen met liefde en interesse voor tattoos, artistiek en fotografie. Het magazine is een bundel van al deze aspecten en is daarnaast voor vrijwel elke leeftijd interessant. De doelgroep heeft een leeftijd tussen 16 – 50 jaar.

  REDACTIONELE FORMULES

  INKJUNX magazine bevat beschrijvende en informatieve artikels ondersteund door trendy en spectaculair beeldmateriaal. De lezer krijgt een leuke mix van informatie en actie gepresenteerd: de laatste nieuwtjes, aandacht voor veiligheid, praktische en technische informatie, de laatste nieuwe trends, mooie tattoo ervaringen, interviews en nationale en internationale tattoo events en artiesten. In INKJUNX magazine is bovendien een tattoo gids te vinden, een compleet overzicht van alle tattoo artiesten van België op dat betreffende moment. Op deze manier wordt INKJUNX gekoppeld aan Tattoopointer.